Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wie ben ik?

Even voorstellen: mijn naam is Els de Jonge en ben een gedreven (lees ook gepassioneerde) levensgenieter. Naast ervaringsdeskundige heb ik a-verpleegkunde en maatschappelijk werk gestudeerd en veel ervaring opgedaan: na werken in de gezondheidszorg in het buitenland heb ik jaren gewerkt in het ziekenhuis op diverse afdelingen en ben later overgestapt op thuiszorg. Eerst particulier (voornamelijk palliatieve zorg) en later in de routes werkzaam geweest. Op mijn vijfendertigste kreeg ik een burnout, waarna ik mij omschoolde tot maatschappelijk werker.  In de jaren van studie die volgden, leerde ik niet alleen veel over mezelf maar heb ik ervaring opgedaan als hulpverlener door te werken met dak- en thuislozen, tienermoeders, mensen met een psychiatrisch ziektebeeld en mensen met psychosociale klachten. Na maatschappelijk werk besloot ik de opleiding Supervisiekunde te doen aan Windesheim. Omdat het onderwijs me aansprak, heb ik er een Master L&I Pedagogiek achteraan gedaan en vervolgens de verkorte opleiding tot coach. Inmiddels ben ik heel wat jaren werkzaam geweest op Windesheim, verbonden aan een opleiding als supervisor en extern stagedocent. En tevens ben ik nog steeds werkzaam als verpleegkundige en kwaliteitsmanager voor een thuiszorgorganisatie te Emmeloord.

Een bezige bij, zou je kunnen zeggen! Maar ik houd er ook veel hobby’s op na en heb naast een man en drie prachtige dochters, ook zes geweldige kleinkinderen waar ik graag mee optrek. Ik houd van wandelen in de natuur met onze twee honden, een Labrador en een Rottweiler. Verder ben ik dol op koken en houd ervan andere mensen te verrassen met mooie gerechten. De Midden-Oosten keuken spreekt me het meest aan, maar ook Indiaas, Frans en Italiaans. Reizen is een passie van me en samen met mijn man heb ik al heel wat avonturen beleefd. Ik ga nooit met georganiseerde reizen mee, ik zoek liever de ervaringen zelf op en heb daardoor al heel wat mooie en soms bloedstollende dingen meegemaakt.

Mijn zorg- en hulpverlening staat garant voor betrokkenheid, openheid, kwaliteit, afwisseling (door muzische methodiek) en ervaringsdeskundigheid. Centraal staat voor mij: empowerment -je in je kracht zetten, je sterke kanten/kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen, je in contact brengen met je gevoel (basisemoties).

Als hulpverlener, supervisor en coach sta ik graag voor je klaar om met je te bespreken bij welk traject je het meeste baat hebt. Ik ben geregistreerd en aangesloten bij de LVSC. www.lvsc.nl

“Everyone must come out of his Exile in his own way.” – Martin Buber