Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Samen met een aantal LVSC-geregistreerde supervisoren hebben we ons verdiept in de eisen van de SKJ en een programma opgesteld voor de eerste en tweede herregistratie van Jeugdzorgwerkers.

De eisen volgens SKJ zijn als volgt:

‘Je moet minimaal 50 punten halen door supervisie van een LVSC-geregistreerde supervisor (géén coach) of intervisie te volgen. De reflectievoorwaarden zijn per 1 december 2015 vernieuwd. Eén van de vernieuwingen is dat je bij de start van intervisie en supervisie een leervraag moet formuleren. Misschien is direct duidelijk welke leervraag je hebt, maar als je op zoek bent naar een goede formulering of thema dan is er een reflectietool beschikbaar als handig hulpmiddel. Een leerverslag is een rapportage/samenvatting van je eigen leertraject’.(https://skjeugd.nl/register/herregistratie/jeugdzorgwerkers/#eerste-herregistratie)

Voor de verslaglegging hebben wij een format ontwikkeld om aan de voorwaarden te voldoen.
Daarnaast hebben we verschillende reflectietools beschikbaar.

Tarieven: per sessie van een uur 95,- (excl. BTW en reiskosten 0,25/km)
Aantal sessies nodig voor herregistratie: 10

Dit kan individueel of in groepsverband (in een groep van 3 duurt de sessie 2 uur). Ook begeleide intervisie is mogelijk.

We willen op verzoek graag meer info sturen of een interactieve presentatie geven. Stuur een berichtje via het contactformulier bij interesse of bel: 06 40224600.

“Don’t stop at the first obstacle; have endurance to keep on going and you will succeed.” – Robert A. Schuller