Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Coaching

Coaching is een begeleidingstraject waarin een persoon door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak goed uit te voeren. Coaching helpt je om zicht te krijgen op jezelf in je functie, je gedrag onder de loep te nemen en te kijken hoe je het meest effectief kunt zijn. Het kan daarbij gaan om concrete situaties waarover je niet tevreden bent, om een nieuwe of andere rol die je moet uitvoeren, beter omgaan met stress of gewoon om je verder te ontwikkelen. De doelen bepaal je zelf in overleg met de coach. Deze worden aan het begin van het traject vastgelegd, regelmatig getoetst en geactualiseerd.
De coach helpt je om afstand te nemen van je eigen situatie en dagelijkse dilemma’s in een breder perspectief te zien.

Coachingstraject

Individuele coaching wordt op maat gesneden op jouw persoonlijke wensen en behoefte. In principe duurt een sessie 1 uur en vindt 1 x per 14 dagen plaats op locatie of in de bijeenkomstruimte van de coach zelf.

Teamcoaching: stuur een mail voor de mogelijkheden

Kosten

Individuele coaching: per sessie van 1 uur: € 95,- (excl. BTW en reiskosten)
Teamcoaching: afhankelijk van het traject. Stuur een mail voor de mogelijkheden

 

“Don’t stop at the first obstacle; have endurance to keep on going and you will succeed.” – Robert A. Schuller